10 YEARS lanseaza o noua melodie The Optimist"

de Cristi Nedelcu

10 YEARS lanseaza o noua melodie The Optimist


Rockerii de la 10 Years din Knoxville, Tennessee au lansat videoclipul pentru noua lor melodie „The Optimist”. Piesa este o explozie de trei minute de riff-uri si beat-uri unice, cu ADN-ul 10 Years impregnat in melodie. Videoclipul arata viata trupei pe drum, de la spectacole de club euforice si scene enorme de festival pana la trupa care pur si simplu sta si se relaxeaza in zilele libere, toate astea doar pentru a va oferi un sneak-peek din spatele cortinei asupra vietii trupei.

Vorbind despre piesa, chitaristul Brian Vodinh spune: „'The Optimist' riff first began as an improvised jam in between songs at a live show. Sometimes the band would randomly improvise on stage, and the song's main riff happened by a happy accident one night, and then we decided to turn that little moment into a proper song. The lyrics are about how life can beat you down, but you must keep searching for ways to push on and not let it make you too cynical. It's about the fight to keep a good perspective on things.”

Incepand de ieri trupa 10 YEARS a inceput un turneu european de 21 de spectacole cu rockerii canadieni THREE DAYS GRACE. Pe parcursul calatoriei, cele doua trupe vor avea spectacole in Marea Britanie, Germania, Elvetia, Italia, Austria, Ungaria, Romania, Republica Ceha, Polonia, Luxemburg, Belgia si Tarile de Jos. Turneul va marca prima data cand 10 Years au cantat in Europa din 2018 si le ofera fanilor europeni sansa de a asculta melodiile de pe cel mai recent album de studio al lor, „Violent Allies” din 2020, in direct, pentru prima data.

Scris in Woodland Hills, California, LP-ul a fost inregistrat pe o perioada de cinci saptamani cu producatorul castigator al premiului Grammy Howard Benson (My Chemical Romance, Halestorm, Papa Roach etc). „Violent Allies” a strans peste 30 de milioane de streamuri, single-ul principal „The Shift” depasind doar bariera de 10 milioane de streamuri Spotify.

Aveti ocazia sa ii vedeti pe cei de la 10 Years si Three Days Grace, la Bucuresti pe 2 octombrie 2022 la Arenele Romane. Bilete puteti gasi aici.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: