1349 se alatura turneului Cannibal Corpse

de Astaroth Priestess

1349 se alatura turneului Cannibal Corpse

Formatia 1349 a ratat cateva concerte din cadrul turneului nord american sustinut de Cannibal Corpse din cauza unor probleme legate de vize insa a anuntat ca in acest weekend se vor alatura trupei.

Grupul a declarat: "Frost [bateristul] este in continuare retinut din cauza actelor insa Tony Laureano [ex-Dimmu Borgir] ii va tine locul pana soseste."

"Momentan se pare ca primul concert va fi la Crazy Donkey, Long Island pe data de 25 aprilie. Ziua de 26 [aprilie] va fi petrecuta la Duff's in Brooklyn."

In alta ordine de idei, Demonoir, cel mai nou album semnat 1349, va fi lansat in data de 26 aprilie sub egida Indie Recordings.

Discul a fost inregistrat in studioul Nyhagen, aflat in mijlocul padurilor norvegiene, alaturi de Tom G. Warrior ( CELTIC FROST).

Potrivit unui comunicat de presa, Demonoir este cel mai intunecat, brutal si sinistru material din cariera grupului.

'Pentru al cincilea album, 1349 a decis sa ofere cea mai brutala si malefica creatie de pana acum. Intregul proces de compozitie a fost asemenea unei slujbe de magie neagra.'



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: