1349 se despart de Tjalve

de Morrison

1349 se despart de Tjalve
Chitarist si membru fondator al formatiei 1349, Tjalve (Andr Kvebek) a plecat din cadrul formatiei norvegiene de Black Metal dupa 9 ani si 3 albume de studio pentru a se concentra asupra celorlalte formatii ale sale, Pantheon I si Sarkom.

Tjalve a comentat: "Imi voi aminti de 1349 ca fiind cea mai diabolica formatie ce a existat vreodata si sunt mandru ca am facut parte din ea. Sunt sigur ca vor continua sa napastuiasca omenirea."

1349 au anuntat ca vor fi ajutati de catre fostul baterist Nile, Tony Laureano, deoarece Frost este ocupat cu promovarea noului album Satyricon, "Now, Diabolical".

1349 au lansat cel de-al treilea album al formatiei, "Hellfire", via Candlelight Records. Inregistrat in studiourile Studio din Nyhagen, Norvegia, turneul de promovare a materialului discografic a inclus si formatia norvegiana de Black Metal, Gorgoroth.

Formata in 1997, debutul trupei 1349, "Liberation", a fost lansat in 2003. In anul 2004, membrii formatiei au inregistrat "Beyond the Apocalypse".



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: