3 Doors Down lanseaza cel de-al doilea single

de moraru madalina

3 Doors Down lanseaza cel de-al doilea single


Dupa ce au anuntat ca lansarea noului album “Time Of My Life” va avea loc pe data de 19 iulie a.c., baietii din 3 Doors Down lanseaza cel de al doilea single “Every Time You Go”, ce vine in atentia fanilor ca un preview asupra albumului.

“Am scris majoritatea versurilor pentru acest nou album in subsolul casei mele din Nashville. Ne-am simtit bine scriind impreuna si am incercat sa avem o apropiere cat mai “organica” asupra unor portiuni ale materialului”, a declarat solistul Brad Arnold.

“Cand am simtit ca avem destul incat sa putem incepe inregistrarile, am zburat spre L.A. si am inceput sa inregistram o parte din piese, timp in care am si rescris mare parte din versuri”, a mai adaugat acesta.

O schimbare importanta ce a venit, o data cu pregatirea acestui album a fost aceea ca Brad Arnold a lucrat atat linia melodica, cat si versurile in spatele unui set de tobe, un lucru neobisnuit pentru 3 Doors Down, avand insa “un aer mult mai natural”, dupa spusele acestora.

Lista completa a track-urilor ce vor fi prezente pe “Time Of My Life” este urmatoarea:

1. "Time of My Life"
2. "When You''re Young"
3. "Round and Round"
4. "Heaven"
5. "Race for the Sun"
6. "Back to Me"
7. "Every Time You Go"
8. "What''s Left"
9. "On the Run"
10. "She Is Love"
11. "My Way"
12. "Believer"Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: