3 Inches Of Blood aduc un omagiu lui Ronnie James Dio

de Buvnitz

3 Inches Of Blood aduc un omagiu lui Ronnie James Dio


Drept un tribut pentru legendarul solist Ronnie James Dio (la doi ani de la moartea sa) grupul canadian 3 Inches of Blood au lansat un lyric video pentru piesa Look Out.

'A fost greu sa gasim cuvintele potrivite pentru o piesa in onoarea lui Ronnie James Dio insa sper ca aceasta piesa se va dovedi un tribut pe masura. Contributia sa pentru scena metal este legendara.' declara solistul Cam Pipes.

Piesa Look Out este extrasya de pe cel mai nou album inttulat Long Live Heavy Metal, lansat in data de 27 martie via Century Media Records.


Acesta este al cincilea capitol din istoria 3 Inches Of Blood si suntem extrem de mandri de noul macel sonor pe care-l pregatim' declara chitaristul Justin Hagberg.

Trupa s-a reunit pentru acest album cu producatorul Terry "Sho" Murray (City Of Fire, Exhibitionists), care a mai lucrat cu trupa la "Anthems For The Victorious".

"Cand o trupa lanseaza un nou album se vorbeste des despre cum ar fi cel mai bun album sau cea mai importanta lucrare de pana in acel moment. Privitor la cum ar parea un cliseu fiecare aceasta declaratie, cred ca ambele caracteristici se potrivesc acestui album. Fiecare dintre noi simte ceva special pentru acesta. Suntem mai angajati in asta ca niciodata din cauza heavy metal-ului real si onest. Fara trenduri, fara joaca prosteasca!", a continuat solistul Cam PipesDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook