3 Inches Of Blood dezvaluie coperta si tracklist-ul noului album

de Buvnitz

3 Inches Of Blood dezvaluie coperta si tracklist-ul noului album


Grupul canadian 3 Inches of Blood va lansa in data de 27 martie un nou album de studio intitulat Long Live Heavy Metal, disponibil via Century Media.

'Acesta este al cincilea capitol din istoria 3 Inches Of Blood si suntem extrem de mandri de noul macel sonor pe care-l pregatim' declara chitaristul Justin Hagberg.

Trupa s-a reunit pentru acest album cu producatorul Terry "Sho" Murray (City Of Fire, Exhibitionists), care a mai lucrat cu trupa la "Anthems For The Victorious".

"Cand o trupa lanseaza un nou album se vorbeste des despre cum ar fi cel mai bun album sau cea mai importanta lucrare de pana in acel moment. Privitor la cum ar parea un cliseu fiecare aceasta declaratie, cred ca ambele caracteristici se potrivesc acestui album. Fiecare dintre noi simte ceva special pentru acesta. Suntem mai angajati in asta ca niciodata din cauza heavy metal-ului real si onest. Fara trenduri, fara joaca prosteasca!", a continuat solistul Cam Pipes.

Tracklist-ul albumului este:

01. Metal Woman
02. My Sword Will Not Sleep
03. Leather Lord
04. Chief And The Blade
05. Dark Messenger
06. Look Out
07. 4000 Torches
08. Leave It On The Ice
09. Die For Gold (Upon The Boiling Sea IV)
10. Storming Juno
11. Men Of Fortune
12. One For The DitchDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook