3 Inches Of Blood ofera detalii despre noul album

de George Lazar

3 Inches Of Blood ofera detalii despre noul album


Canadienii de la 3 Inches of Blood vor lansa cel de-al cincilea album de studio, intitulat "Long Live Heavy Metal", pe 27 martie via Century Media Records.

Trupa s-a reunit pentru acest album cu producatorul Terry "Sho" Murray (City Of Fire, Exhibitionists), care a mai lucrat cu trupa la "Anthems For The Victorious".

"Long Live Heavy Metal este al cincilea capitol din cartea 3 Inches Of Blood si nu am putea fi mai incantati si mandri de noul nostru produs heavy metal onest." - a comentat chitaristul trupei, Justin Hagberg.

"Cand o trupa lanseaza un nou album se vorbeste des despre cum ar fi cel mai bun album sau cea mai importanta lucrare de pana in acel moment. Privitor la cum ar parea un cliseu fiecare aceasta declaratie, cred ca ambele caracteristici se potrivesc acestui album. Fiecare dintre noi simte ceva special pentru acesta. Suntem mai angajati in asta ca niciodata din cauza heavy metal-ului real si onest. Fara trenduri, fara joaca prosteasca!", a continuat solistul Cam Pipes.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook