Vezi aici noul videoclip 3 Inches Of Blood

de Buvnitz

Vezi aici noul videoclip 3 Inches Of Blood


Metal Woman, noul videoclip semnat de grupul american 3 Inches of Blood, poate fi urmarit mai jos.

Piesa este extrasa de pe noul album intitulat Long Live Heavy Metal, lansat pe piata in data de 27 martie via Century Media Records.

Acesta este al cincilea capitol din istoria 3 Inches Of Blood si suntem extrem de mandri de noul macel sonor pe care-l pregatim' declara chitaristul Justin Hagberg.

Trupa s-a reunit pentru acest album cu producatorul Terry "Sho" Murray (City Of Fire, Exhibitionists), care a mai lucrat cu trupa la "Anthems For The Victorious".

"Cand o trupa lanseaza un nou album se vorbeste des despre cum ar fi cel mai bun album sau cea mai importanta lucrare de pana in acel moment. Privitor la cum ar parea un cliseu fiecare aceasta declaratie, cred ca ambele caracteristici se potrivesc acestui album. Fiecare dintre noi simte ceva special pentru acesta. Suntem mai angajati in asta ca niciodata din cauza heavy metal-ului real si onest. Fara trenduri, fara joaca prosteasca!", a continuat solistul Cam Pipes.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook