30 Seconds To Mars ar putea lansa noul album gratuit

de Morrison

30 Seconds To Mars ar putea lansa noul album      gratuit
Solistul formatiei 30 Seconds To Mars, Jared Leto, a dezvaluit ca s-a gandit la posibilitatea ca viitorul album, intitulat This Is War, sa fie gratis pentru toata lumea.

In prezent rockerii lucreaza la ultimele detalii ale acestui LP cu producatorul Flood. Acesta din urma a colaborat cu trupe ca Depeche Mode, U2, The Killers, Sigur Ros sau PJ Harvey.

Jared Leto a declarat pentru revista Rock Sound:

Orice s-ar intampla, niciodata nu stii ce-ti rezerva viitorul. Poate vom pune viitorul album la descarcat gratuit pe Internet sa vedem daca cineva vrea sa-l ia. Niciodata nu am facut un ban din vanzarile de albume, asa ca ce mai conteaza?

Potrivit gigwise.com, vara trecuta formatia 30 Seconds To Mars a fost data in judecata de casa de discuri Virgin/EMI pentru suma de 30 milionane dolari din cauza ca Jared Leto & co. nu au scos trei albume la timp, asa cum era stipulat in contract.

Intr-un interviu acordat revistei Kerrang! Jared Leto a afirmat ca el si colegii lui au compus peste 120 de melodii din care le vor alege pe cele mai bune pentru noul album.

Bestmusic


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook