30 Seconds To Mars profita de fani?

de Buvnitz

30 Seconds To Mars profita de fani?

30 Seconds to Mars profita de fani? Sau le ofera acestora privilegiul de a lua parte la realizarea albumului "This is War"?

Iata cum stau lucrurile:

Pe data de 10 august, membrii trupei au lansat pe Twitter `The Digital Summit`. Ce inseamna asta?

`The Digital Summit a avut ca punct de plecare succesul unei sesiuni de inregistrari cu public, care s-a petrecut la Los Angeles. La `Summit`, sute de fani au venit de peste tot pentru a fi alaturi de noi la o sesiune de inregistrari inovativa.

Asta a fost prima, dar au mai urmat si altele prin diverse parti ale lumii, oferind oportunitatea de a deveni o parte din muzica. Acum, am decis sa mutam actiunea pe Twitter ca sa te implicam si pe tine...`, explica un mesaj postat pe pagina de Twitter a 30 Seconds To Mars.

Mai multe explicatii ne da Jared Leto (solist, chitarist si compozitor al trupei): `Este de fapt folosirea intregului colectiv ca un instrument pentru inregistrari. `The Summit` va fi utilizat pe mai multe piese de pe album. Poate fi orice: o simpla conversatie pe background, oameni susotind si oameni vorbind, oameni care bat din picioare, sau pocnesc din maini, ori chestii mai complexe precum cantarea unui refren impreuna cu mine, sau doar de catre ei`.

BestmusicDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook