Album aniversar Pink Floyd

de Morrison

Album aniversar Pink Floyd
Pentru a marca 40 de ani de la lansarea albumului de debut The Piper At The Gates Of Dawn al celor de la Pink Floyd, casa de discuri EMI Records va lansa o editie speciala a celebrului LP.

In Europa, lansarea va avea loc pe 3 septembrie. Coperta este realizata de Storm Thorgerson, pachetul incluzand 3 CD-uri, precum si 12 pagini reproduse din caietul de notite a lui Syd Barret.

Primele 2 discuri vor contine intregul album `Piper`, atat in versiunea stereo, cat si in cea mono. Cel de al 3-lea CD va cuprinde piese bonus, printre care toate single-urile din 1967
semnate Pink Floyd (`Arnold Layne`, `Apples and Oranges`), dar si versiuni ale unor cantece precum `Candy and a Current Bun` sau `Paintbox`.

`The Piper At the Gates of Dawn`, lansat in august 1967, este considerat primul material exponent al muzicii psihidelice britanice, precum si unul dintre cele mai reusite LP-uri semnate Pink Floyd.

mihai miron, bestmusic


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: