Apar biletele la Lenny Kravitz

de Morrison

Apar biletele la Lenny Kravitz
Luni, 21 ianuarie, se vor pune in vanzare biletele pentru concertul pe care Lenny Kravitz il va sustine pe Stadionul Cotroceni, in data de 26 iulie. Biletele costa 70, 95, 130, 200 si 350 de lei, in functie de pozitia pe stadion.

Show-ul de la Bucuresti este organizat de Emag!c Entertainment si face parte din turneul de promovare a noului album Lenny Kravitz, "It Is Time For A Love Revolution". Si tinand cont ca se apropie "Luna Indragostitilor", fanilor artistului li s-a pregatit o super surpriza: biletele achizitionte de pe site-ul www.myticket.ro vor fi livrate fara costuri aditionale de expediere!

Cei interesati ar trebui sa se grabeasca, pentru ca de aceasta facilitate beneficiaza doar primele 1000 de comenzi "in cuplu" - primele 2000 de bilete comandate - si oferta este valabila doar pana pe 14 februarie sau pana la epuizarea celor doua mii de bilete!


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: