Artmania 2007 - Mai multe detalii

de Morrison

Artmania 2007 - Mai multe detalii

Cea mai bine vanduta formatie olandeza, WITHIN TEMPTATION este cap de afis la Festivalul ARTMANIA 2007

Bucuresti, 16 Aprilie - Within Temptation vor concerta pentru prima data in Romania, in cadrul festivalului ARTMANIA 2007, de la Sibiu, dupa ce au fost cap de afis la cele mai mari festivaluri internationale si au cantat impreuna cu celebre formatii din Europa si din lume, ca Rammstein sau Iron Maiden.

Cea mai bine vanduta formatie olandeza, Within Temptation au confirmat oficial, luni, participarea la Festivalul ARTMANIA 2007, care se va desfasura pe o perioada de trei zile, in Piata Mare din Sibiu, intre 15 si 17 iunie, in cadrul programului Sibiu, Capitala Culturala Europeana 2007.

Within Temptation ofera spectacole cu adevarat grandioase, de la decorurile de scena pana la costumele spectaculoase si machiajul deosebit al talentatei soliste, Sharon den Adel. Fanii romani vor avea parte, pe langa prestatia live excelenta pentru care trupa e binecunoscuta, de jocuri de lumini si decoruri special gandite pentru acest concert. De asemenea, Within Temptation pregatesc mai multe surprize pentru publicul din Romania!

Aflata la cel de-al patrulea album, lansat in luna martie 2007 si intitutal The Heart of Everything, Within Temptation este o trupa cu un succes din ce in ce mai rasunator, cu milioane de album vandute si cu fani in intreaga lume, de la Europa la Mexic.

Single-ul Ice Queen de pe al doilea album, Mother Earth a ajuns pe primele pozitii din numeroase topuri din Europa, in tari ca Germania, Franta sau Olanda iar albumul The Silent Force este declarat disc de aur in Olanda, Belgia si Germania si s-a vandut in peste 600.000 exemplare.

Within Temptation a fost headliner sau a participat la festivaluri internationale ca Pinkpop, Werchter, Rock Am Ring, Wacken, Bloodstock, Sweden Rock, Ruisrock, Aerodrome si Gurtenfest.

Lansarea celui de-al patrulea disc The Heart of Everything a avut loc in luna martie 2007 si a fost prefatata de single-ul What Have You Done. Dupa turneul european de o luna si jumatate, care a inceput in 14 martie, si care a fost sustinut aproape in totalitate cu casa inchisa, luna mai aduce debarcarea celor de la Within Temptation pe scenele nord americane, hotarati sa cucereasca si piata muzicala de dincolo de ocean.

Componenta:

Sharon den Adel voce
Robert Westerholt chitara
Ruud Adrianus Jolie chitara
Jeroen van Veen bas
Martijn Spierenburg clape
Stephen van Haestregt tobe

Discografie:

Enter, 1997, DSFA
The Dance (EP), 1998, DSFA
Mother Earth, 2000, DSFA/GUN
Mother Earth Tour (DVD), 2003, GUN
The Silent Force, 2004, GUN
The Silent Force Tour (DVD), 2005, GUN
The Heart Of Everything, 2007, Roadrunner

ARTMANIA Festival 2007

Publicul iubitor de muzica se va putea bucura de prezenta unor nume definitorii pentru muzica rock, care deja au scris istorie, la a doua editie a Festivalului ARTMANIA. Pe langa Within Temptation, ne vor onora cu prezenta trupe ca Anathema, My Dying Bride, Tarot, The Gathering si Haggard.

A doua editie a Festivalului ARTMANIA isi propune sa isi consolideze statutul de cel mai mare festival de muzica rock din Romania, dar si cel de eveniment cultural important, in cadrul programului Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007.

ARTMANIA Festival 2007 este un proiect cultural finantat prin Programul Sibiu Capitala Culturala 2007.

Editia precedenta a festivalului a fost un real succes, cu invitati ca HIM sau Amorphis. Editia 2006 s-a bucurat in totalitate de un numar de aproximativ 7000 de vizitatori (public platitor de bilet, invitati, vizitatori ai altor evenimente din cadrul festivalului), au fost prezenti peste 200 de reprezentanti acreditati din presa nationala si internationala si peste 60 de artisti din Finlanda si Romania.

Informatii de presa:

Sonia Lodi, Press&PR Coordinator
Tel 0788.967.033
press@artmaniafestival.ro

Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007: www.sibiu2007.ro

Pentru imagini de presa, va rugam vizitati http://www.ARTMANIAfestival.ro/press/Within_Temptation/



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: