Bestial Metal Fest - A doua zi pe scurt

de Morrison

Bestial Metal Fest - A doua zi pe scurt
Ei bine a fost si a doua zi Bestial Metal Fest unde am vazut un show exceptional Negura Bunget, o demonstratie de forta cu Korruption, un deathcore/modern death metal ca-n State cu Avatar, o lectie de metal modern cu Dies Irae cu invitatul special Nick si o intoarcere de exeptie a aradenilor de la Grimegod.

Sunetul a fost putin mai bun ca in prima, de nota 8 asa, si publicul parca putin mai numeros. Nota 10 pentru cei prezenti in sala, concertul de aseara fiind printre putinele in care publicul s-a comportat exceptional. Se pare ca publicul Negura Bunget este unul aparte.

Primul concert Negura Bunget dupa aproape un an in Bucuresti a adus un setlist complet, incluzand piese de pe toate albumele trupei. De senzatie a fost buciumul adus pe scena de Hupogrammos (voce) si prezenta naiului la care a cantat pe o piesa Agerul Pamantului.

Revenim cu mai multe detalii in cronica de concert de maine.

O Galerie Foto cu aproape 150 de poze din Ziua a doua a Bestial Metal Fest cu Negura Bunget, Grimegod, Avatar, Korruption si Dies Irae poate fi gasita aici : Galerie Foto Bestial Metal Fest - Ziua 2 (29.09.07)

Comenteaza pe Forum



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: