Bestial Metal Fest - Prima zi pe scurt

de Morrison

Bestial Metal Fest - Prima zi pe scurt
Ei bine m-am intors rupt si de la prima zi de Bestial Metal Fest. Impresia generala : plictiseala, fum, inghesuiala, caldura, sunet mediocru, targul de metale redus la cateva tarabe sarace in content, trupe nervoase, linecheck-uri interminabile pe scena si multe altele la care vom reveni in cronica detaliata. Magica, DinUmbra, Abigail, Kratos si God au impartit scena aseara in Live Metal Club, si, fara exceptie, sunetul a fost acceptabil spre bun doar in zona din fata scenei.

De vina este cel mai probabil acustica locatiei. Headliner-ul God a sustinut un show de nota 7. Sincer mie nu mi-a placut. Aveam impresia ca ascult aceiasi piesa over and over, ceva ce ma duce cu gandul la o combinatie intre Amon Amarth si Finntroll. Piesele vechi au fost primite bine, desi nu se intelegea mare lucru din ele.

Au masacarat un cover Moonspell imprena cu Tubi de la Grimegod. Desigur, pe un sunet bun probabil mi-ar fi lasat o alta impresie. Oricum tot respectul pentru cei 4000 de kilometri batuti pentru a canta in fata fanilor romani.

Trist este ca din sala, maxim 10 oameni cred ca i-au vazut live in vremurile de glorie prin anii 90. Revenim si maine cu detalii despre seara de sambata, cu o galerie foto, interviuri video si cronica de concert.

Astazi, sambata 29 septembrie ii vom vedea in Live Metal CLub pe Negura Bunget, Dies Irae, Grimegod, Avatar si Korruption.

O Galerie Foto de la Festivalul Bestial Metal Fest din Ziua 1 cu trupele God, Abigail, Kratos, DinUmbra si Magica poate fi urmarita aici : Galerie Foto Bestial Metal Fest - Ziua 1 (28.09.07)

Comenteaza pe Forum


Morrison / METALHEAD.ro


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: