Bestival - De joi mai scump

de Morrison

Bestival - De joi mai scump
Biletele pentru B'estival nu vor mai putea fi achizitionate de pe myticket.ro, incepand de maine 26 iunie, informeaza organizatorii evenimentului. Acestea vor mai fi disponibile in magazinele Diverta din Bucuresti, magazinul Muzica si clubul Texas din Regie pana joi.

Ultima zi de vanzare a biletelor cu pretul de pre-sell este 28 iunie. Dupa aceasta data, biletele vor fi disponibile doar la Intrarea A a complexului Romexpo, astfel: vineri, 29 iunie, intre orele 13.00 si 21.00, sambata, 30 iunie, si duminica, 1 iulie, intre orele 11.00 si 21.00, la pretul de 80 RON pentru prima zi, 95 RON pentru ziua a doua, respectiv a treia. La intrare nu vor mai fi disponibile abonamente pentru doua sau trei zile, ci doar bilete pentru fiecare zi, si bilete VIP.

B`estival 2007 va avea loc in zilele de 29 iunie, 30 iunie si 1 iulie, in cadrul complexului Romexpo. Evenimentul va aduna pe aceeasi scena nume celebre ale showbiz-ului international: Faithless, Pink, Alice Cooper, Reamonn, Kasabian, Morcheeba, Wu-Tang Clan, Marilyn Manson.

Cel din urma inaugureaza prima sa expozitie de pictura din Europa, la Galeria Brigitte Schenk din Koln, Germania, cu doar o zi inainte de B`estival.

Bestmusic


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: