Bruce Dickinson regizor

de Morrison

Bruce Dickinson regizor
Potrivit declaratiilor jurnalistului englez Dave Ling, filmul realizat de frontman-ul Iron Maiden, Bruce Dickinson, despre autorul de carti oculte Aleister Crowley, va intra in curand in faza de productie.

Este cunoscut fanilor faptul ca Bruce Dickinson a fost un admirator infocat al scriitorului timp de multi ani. Filmul il va avea in rolul principal pe Simon Callow, cunoscut cinefililor din "Amadeus", "Shakespeare in Love", "The Phantom of the Opera". Conform aceleiasi surse, Dickinson lucreaza de 12 ani la acest proiect, fiind unul dintre cele mai mari vise ale sale.

Subiectul filmului graviteaza in jurul unui profesor din Anglia, care, dupa un experiment nereusit, devine obsedat de personalitatea si spiritul lui Crowley. Profesorului ajung sa ii placa acealasi tip de femei ca si scriitorului, fiind in final sedus de o studenta roscata, culoarea preferata a lui Crowley.

Personalitatea lui Aleister Crowley, care a trait intre anii 1875-1947, a fost o sursa de inspiratie pentru Dickinson in cariera muzicala, piesa "Revelations" se pare ca are ca tema autoproclamarea scriitorului ca fiind reincarnarea Antichristului.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: