Concert AC/DC in Romania

de Morrison

Concert AC/DC in Romania

UPDATE 24 octombrie 2014 ! : AC/DC in Romania ?" href="http://www.metalhead.ro/concerte/concert-ac-dc-in-romania-aid130837-l-1">Concert AC/DC in Romania ?


Poze de la concertul AC/DC la Bucuresti puteti urmari pe METALHEAD mai jos:

Poze Concert AC/DC la Bucuresti

Revenim luni cu fotografii cu Down si Iris.

Ai fost la AC/DC? Atunci inseamna ca s-ar putea sa te gasesti in pozele cu publicul de la concertul AC/DC. Galeria foto poate fi accesata mai jos:

Poze cu publicul la concertul AC/DC

Poze de Miluta Flueras. O parte din imaginile din aceasta galerie au fost realizate cu Olympus E-30

Filmari cu AC/DC, Down si Iris, extrase din concertul sustinut la Bucuresti, in Piata Constitutiei, pot fi urmarite in noul episod METALHEAD TV accesand link-ul de mai jos:

Filmari AC/DC, Down si Iris live la Bucuresti

Poze Poze Concert AC/DC la Bucuresti - Poze Concert AC/DC
Bucuresti


Recomandari, acces si reguli pentru concertul AC/DC

Voucherele se preschimba in bilete la AC/DC

DOWN si Iris deschid concertul AC/DC de la Bucuresti

Cumpara bilete - Click Aici

Mai sunt putine zile pana la cel mai asteptat concert: AC/DC. Legendara trupa va canta in Romania duminica, 16 mai, in Piata Constitutiei din Bucuresti. Evenimentul este o productie Marcel Avram, impreuna cu D&D east Entertainment si East European Concert. Biletele sunt disponibile in exclusivitate prin reteaua Eventim.ro.

Accesul in zona de concert se va face incepand cu orele 15.00 si va fi permis pana la ora 21.30. Dupa aceasta ora, portile vor fi inchise. Eventim.ro si organizatorii vin cu cateva recomandari care sa faciliteze accesul in zona de concert si sa impiedice disconfortul publicului, generat de aglomeratei.

Harta si mai multe Recomandari, acces si reguli pentru concertul AC/DC


Inscrie-te la METALHEAD Daily Rocks, serviciul de newslettere personalizate, si primesti zilnic pe mail stiri si concerte conform setarilor tale si cu artistii tai preferati si, evident, informatii despre acest concert atunci cand vor aparea !


Voucherele se preschimba in bilete la AC/DC

DOWN si Iris deschid concertul AC/DC de la Bucuresti

Cumpara bilete - Click Aici

Concertul AC/DC este, fara doar si poate, unul dintre cele mai dorite si asteptate evenimente din Romania. Publicul ia cu asalt punctele de vanzare ale retelei Eventim.ro.

Ritmul in care se vand biletele este un record pentru piata din Romania, piata atipica, cu obiceiuri specifice fata de restul Europei, dupa cum o evalueaza Valentin Vasiloiu, directorul executiv Eventim.ro.

Dupa epuizarea biletelor din fata scenei, suntem in masura sa anuntam si epuizarea biletelor la pret promotional (cele 20.000 de bilete de 127,2 lei). Biletele din aceasta categorie (Normal Circle) sunt disponibile de acum la pretul de 148,4 lei. De asemenea, odata cu epuizarea biletelor la pret promotional, a incetat si oferta de vanzare a biletelor in rate. Reamintim tuturor posesorilor de vouchere N1 si G1 ca voucherele N2 si G2 vor fi disponibile in perioada 11 februarie – 10 aprilie.

Interesul mare pentru acest eveniment a facut ca organizatorii sa ia in calcul suplimentarea la anumite categorii de bilete, pentru a face fata cererilor pietei. Singura categorie la care este posibila in acest moment suplimentarea este cea a biletelor cu locuri si pentru aceasta Eventim.ro a pus deja in vanzare un nou lot de bilete. Planul locatiei poate fi consultat pe Eventim.ro.

Pe 16 mai 2010, AC/DC vine pentru prima data in Romania. Concertul va avea loc in Piata Constitutiei. O productie Marcel Avram, D&D East Entertainment si East European Concert. Biletele se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim.ro: magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas. Vanzarea online se face prin site-ul Eventim.ro.

Cumpara bilete - Click Aici


Pe site-ul oficial AC/DC se anunta un concert in Romania pe 16 mai 2010 !

Locatia va fi Piata Constitutiei din Bucuresti. Vor invitati speciali in deschidere adusi chiar de trupa. Vom afla exact cine in ianuarie. Concertul va fi organizat de D&D East Entertainment si Marcel Avram.

Mergi la concert? Logheaza-te pe METALHEAD si da un click aici: Merg la acest concert

"Trupa va veni cu propria scena si propria productie" a declarat Marcel Avram.

Organizatorii au declarat ca Romania nu are un stadion deocamdata si ca singurul spatiu bun pentru pretentiile stafului AC/DC este Piata Constitutiei. Se asteapta intre 60.000 si 80.000 de oameni.

Cumpara bilete - Click Aici

In functie de vanzari s-ar putea sa fie si tribune la locatie.

Biletele s-au pus in vanzare miercuri, 16 decembrie, de la ora noua pe Eventim.ro si in centrele de vanzare ale retelei. Biletele se vor putea plati si in rate. (se cumpara doua vouchere, fiecare in cate o rata apoi in ziua concertului acestea sunt preschimbate pe un bilet de intrare)

Biletele au mai multe categorii de preturi:

127,2 RON
(primele 20.000 de bilete, apoi pretul acestora va fi de 148,4 lei),

265 RON - Golden Cicle (in fata scenei)

477 RON - VIP - biletele la aceasta categorie vor fi puse in vanzare in zilele ce urmeaza

La categoriile Golden Circle si VIP, numarul biletelor este limitat. (3000 respectiv 2000 de bilete)

Pe langa site-ul www.eventim.ro, biletele mai pot fi achizitionate din punctele de vanzare din reteaua Eventim: librariile Carturesti, magazinele Germanos din intreaga tara, magazinele Vodafone si librariile Humanitas.

Update 15 decembrie 2009:

Concert AC/DC in Romania pe 16 mai 2010

Pe site-ul oficial AC/DC se anunta un concert in Romania pe 16 mai 2010 !

Cumpara bilete - Click Aici

Locatia se pare ca va fi Piata Constitutiei din Bucuresti. Vor invitati speciali in deschidere adusi chiar de trupa. Vom afla exact cine in ianuarie.

Concertul va fi organizat de D&D East Entertainment si Marcel Avram. Biletele vor fi disponibile in Romania prin reteaua Eventim.ro

Mai multe detalii gasiti aici:

Concert AC/DC in Romania pe 16 mai 2010

Cumpara bilete - Click Aici


Update 11 Decembrie 2009 :

Concert Rammstein si AC/DC in Romania

AC/DC si Rammstein nu vor canta la Sonisphere in Romania ci separat


Update 15 aprilie 2009 :

Jos palaria !

Reactia Sony Music referitoare la concertul AC/DC

ONE EVENT regreta cele intamplate cu AC/DC

AC/DC - O Tzeapa de zile mari (Bestmusic exclusive)

O tara intreaga mintita cu nerusinare

Update ora 21:57. Cristian Busuioc de la One Event a declarat pentru Realitatea.net urmatoarele:

"Pe 31 mai AC/DC nu canta in Romania. Este suta la suta. Avem contraconfirmare si de la agentul trupei cu care am vorbit in urma cu doua ore. Nu stim exact daca a existat vreodata un contract, cum arata acel contract, cu cine s-a semnat si asa mai departe. Noi am fost implicati in acest eveniment strict pentru artistii romani. O sa analizam, maine, situatia si, daca vom considera, s-ar putea sa fie un proces de imagine intre noi si Play Cool".

Ticketpoint returneaza banii cumparatorilor



Update ora 20:14 Nu se stie inca daca si concertul AC/DC se amana sau anuleaza. Revenim curand cu detalii pe masura ce le aflam de la organizatori.


PlayCool anunta amanarea Bucharest Rock Arena pana la o data care va fi comunicata ulterior.

Citam din comunicatul de presa: "Motivele amanarii sunt de natura organizatorica si vor fi comunicate in detaliu in urmatoarele zile. Mentionam faptul ca Bucharest Rock Arena NU se anuleaza ci doar se amana."

Revenim cu amanunte curand.

N.R. AC/DC erau anuntati drept headlineri ai serii de 31 mai ai festivalului.

Comentarii si pe FORUM aici.

Esti Fan AC/DC? Atunci Intra in FanClub



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: