Castiga 2 excursii la Iron Maiden in Belgrad

de Morrison

Castiga 2 excursii la Iron Maiden in Belgrad
Focus Travel si METALHEAD va ofera doua excursii la concertul Iron Maiden de la Belgrad din Data de 10 Februarie. Premiul include biletul la concert, transportul, cazare o noapte si un mic dejun !

Aceasta face parte din oferta Focus Travel, facuta special pentru voi, prin care puteti merge sa-i vedeti pe Iron Maiden in Serbia ! Asa ca, chit ca veti castiga sau nu, puteti avea parte de superoferta oferita de partnerul nostru valabila pe www.dreamfocused.ro.


Pentru a participa la concurs tot ce trebuie sa faci e sa-ti faci cont pe ROCKTUBE si sa urci la Young Tallents un cover IRON MAIDEN ! Adica un cover al tau propriu si personal ! Daca nu stii sa canti la niciun instrument, poate fi si un cover vocal ! Apoi te rugam sa trimiti la contact@metalhead.ro link-ul catre opera ta (sau pe YM la ID-ul morrinsomn). Redactorii nostri impreuna cu Focus travel, organizatorii excursiei, vor decide cei doi norocosi castigatori !

Castigatorii vor fi decernati prin tragere la sorti in data de 6 februarie. Nu uita ca in mailul tau sa specifici numele complet, orasul si un numar de telefon pentru a te contacta in caz ca vei castiga.

Mult succes !


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: