Castiga doua reviste Maximum Rock

de Morrison

Castiga doua reviste Maximum Rock
Inscrie-te in concurs si poti castiga doua Reviste Maximum Rock ! Este vorba de numarul 28 care include un special HALFORD si unul The Doors, precum si foarte multe interviuri si relatari de la Festivalul Artmania, articole cu Samael, U.D.O. sau Amorphis.

Ca bonus, primiti si doua Cd-uri, Support Pentru Underground 4 si Maximum Rock #28 pe care puteti gasi trupe ca: Abigail, Halford, Imperia, Black Majesty, After Forever, Xandria si multe altele, dar si videoclipuri cu After Forever, Sonata Arctica si Dimmu Borgir !

Pentru a va inscrie, trimiteti la contact@metalhead.ro pana la data de 10 septembrie, raspunsul corect la intrebarea: " Care a fost ulimul mare eveniment organizat de Revista Maximum Rock?"

Nu uitati sa specificati numele vostru complet si un numar de telefon. Castigatorii vor fi anuntati telefonic ! Subiectul e-mailului sa fie "Concurs Maximum Rock".

Succes !




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: