Ce mai face Kempes (ex-Cargo)?

de Morrison

Ce mai face Kempes (ex-Cargo)?
Ovidiu Kempes Ioncu, care a parasit trupa Cargo in 2003, la scurt timp dupa un grav accident de motocicleta, se afla in prezent in Australia. Si nu pentru a vacanta sau recuperare, ci pentru bani.

Fostul solist a emigrat pentru bani in Australia si a devenit zugrav. Timp de cinci ani, despre Kempes nu s-a mai auzit nimic pana cand, recent, pe un blog, a aparut un interviu al sau, dat prin Internet, scrie Cancan.

Lucrez in constructii, ca zugrav, meserie extrem de bine platita. Locuiesc in Brisbane, capitala statului Queensland, teritoriu in nord-estul Australiei. Ne-am cumparat aici doua case, intr-una locuim, iar cealalta este data in chirie.

"Mi-a fost greu sa ma adaptez, dar viata te schimba. Prima oara am mers la o scoala de acolo. Dupa trei luni mi-am cautat de lucru. Am gasit ca zugrav. Am ajuns la locul faptei, unde m-au intrebat daca stiu sa zugravesc. Le-am zis ca stiu ceva, dar s-a dovedit ca nu prea le aveam. In timp insa am invatat, acum stiu cam tot in meserie.

Sunt bani buni, dar e greu. Sufletul meu a ramas in Romania, insa nu regret miscarea facuta, cel putin din punct de vedere material. Castig de cel putin o suta de ori mai bine", a declarat recent artistul.

Ziare.com


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: