Concert KUMM in Vama Veche

de Morrison

Concert KUMM in Vama Veche
Trupa Kumm va concerta vineri, 29 iunie, in Vama Veche, incepand cu orele 22.30, la Papa la Soni. Concertul face parte din seria de evenimente organziate in cadrul festivalului Scoala Ardeleana.

Aceasta prima editie a festivalului mai include concerte cu A. G. Weinberg, Semnal M, Luna Amara, un seminar de urbanism, un colocviu de publicitate, expozitia de fotografie UFO si lansarea ultimei carti a autorului clujean Mihai Vieru.

Nascuta la Cluj si una dintre cele mai puternice formatii de rock alternativ din Romania, Kumm nu putea lipsi dintr-o atare selectie "ardeleneasca".

Kumm isi caracterizeaza singuri muzica drept "saxofoane pe ritmuri din Peninsula Balcanica, cu sonoritati ce amintesc de Insula Britanica". Pentru fanii lor, Kumm inseamna insa, inainte de toate, o mare placere de a canta live.

Trupa Kumm implineste anul acesta 10 ani de activitate si ii are in componenta pe Catalin Mocan (voce), Mihai Iordache (sax), Eugen Nutescu (chitara, voce, muzicuta), Kovcs Andrs (keyboards), Utu Pascu (bas) si Cserg Dominic (tobe).


Discografie : "Moonsweat March" (2000), "Confuzz" (2002), "Angels & Clowns" (2005), "Different Parties" (2006).

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati: Cristina Lupu la kummunicare@gmail.com



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: