Concert Sting la Bucuresti (Update: Poze si Filmari)

de Morrison

Concert Sting la Bucuresti (Update: Poze si Filmari)
Celebrul solist al trupei The Police, Sting, a sustinut marti seara un concert in Bucuresti in fata a peste 5.000 de persoane la Sala Palatului, alaturi de Edin Karamazov, maestru al lautei si fost elev al dirijorului roman Sergiu Celibidache.

Artistul a cantat muzica elizabetana, dar si piese din repertoriul propriu alaturi de toata sala. Lumea a asteptat cu sufletul la gura sfarsitul fiecarei piese pentru a apaluda cu frenezie.

Doua piese filmate din concertul de aseara gasiti aici. Cateva poze din concert gasiti aici.




Sting, unul dintre cei mai apreciati artisti ai tuturor timpurilor, va ajunge anul viitor in Romania, pentru a sustine un concert extraordinar pe 10 februarie, la Sala Palatului din Bucuresti.


Spectacolul este inclus in turneul de promovare a celui mai recent proiect al artistului, Songs from the Labyrinth, inregistrat alaturi de celebrul muzician bosniac Edin Karamazov, maestru al lautei si fost elev al dirijorului roman Sergiu Celibidache.

De-a lungul impresionantei cariere muzicale ca artist solo si lider al legendarei trupe rock The Police, Sting a vandut aproape 100 milioane de albume si a fost distins cu nu mai putin de saisprezece premii Grammy! Printre hiturile sale celebre, fredonate de milioane de fani din intreaga lume, se numara "Englishman in New York", "Fragile", "Shape of my Heart ", "Roxanne", "Desert Rose", "Mad about you" si "If I ever lose my faith in you".

"Songs from the Labyrinth" este un tribut adus marelui compozitor elisabetan John Dowland (1563 - 1626), pe care Sting l-a descoperit la inceputul anilor '80. "Imi indrept toata atentia catre secolul XVI acum" sustinea incantat artistul, care pentru acest proiect a renuntat la chitara in favoarea lautei, instrument specific perioadei renascentiste. Lansat in 2006, albumul s-a vandut pana in prezent in peste un milion de exemplare, reusind inca din primele zile sa se claseze pe primele locuri in topurile muzicale din intreaga lume, stationand pe primul loc in Billboard nu mai putin de cincisprezece saptamani consecutive! Alaturi de piesele de pe noul material, Sting va canta la Bucuresti si hituri consacrate, precum "Fields of Gold" sau "Message in a Bottle", intr-o noua interpretare, in spirit elisabetan, acompaniat de Edin Karamazov.

Biletele pentru acest eveniment urmeaza a fi puse in vanzare in cursul saptamanii viitoare, in reteaua magazinelor Diverta si online, pe myticket.ro .


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: