Detalii despre albumul solo Dave Gahan

de Morrison

Detalii despre albumul solo Dave Gahan
Frontmanul Depeche Mode, Dave Gahan, a terminat de inregistrat cel de-al doilea album solo, intitulat Hourglass, care va fi lansat pe 22 octombrie in Marea Britanie.

Lansarea albumului va fi urmata de un turneu european, a carui dimensiune va depinde de modul in care este receptat noul album, a declarat artistul.

Inca de anul trecut, cand a sustinut un concert alaturi de Depeche Mode pe Stadionul National "Lia Manoliu", Andy Fletcher, claparul trupei, a declarat ca si-ar dori sa revina in Romania.

Primul motiv ar fi succesul show-ului Depeche Mode de anul trecut (44.000 de spectatori), cel de-al doilea tinand mai degraba de viata sa privata, iubita lui Andy fiind o romanca din zona Clujului.

Ei bine, iata ca Emag!c Entertainment il readuce pe componentul trupei Depeche Mode in Romania, pentru doua concerte care vor avea loc pe 18 si respectiv 20 octombrie la Bucuresti si Cluj.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: