Fitze la BESTIVAL

de Morrison

Fitze la BESTIVAL
Vedetele ce vor canta la B'ESTIVAL nu au cerinte extravagante in ceea ce priveste preferintele culinare, informeaza organizatorii evenimentului pe site-ul oficial.

Pink a solicitat ca backstage-ul ei sa fie ornat cu flori si plante si sa-i fie puse la dispozitie un blender si multe fructe si legume, pentru a-si prepara singura sucurile naturale. Membrii Faithless vor si ei sa manance sanatos; nu doresc sub nicio forma sa existe produse de fast-food in culise. In schimb, prefera arahide, alune, cajun si migdale, si 5 sticle de sampanie rose.

Marilyn Manson isi doreste in cabina multe fructe proaspete si unt de arahide. In mod expres, a solicitat ca sub nicio forma sa nu existe ciuperci in mancarea lui. Alice Cooper este ceva mai putin pretentios: vrea frapuccino de vanilie, bere non alcoolica si suc fara cofeina.

Daca v-ati luat bilet la B`ESTIVAL probabil ca sunteti interesati si ce anume veti putea manca voi pentru a le face fata lui Pink, Marilyn Manson si Alice Cooper. Ei bine, publicul va avea de ales intre sandvisuri si mici, frigarui sau carnaciori pe gratar.

Pentru cei cu gusturi alese, meniul thailandez cuprinde orez cu pui la gratar si legume, pui curry si pui prajit cu busuioc si legume, iar cei pasionati de bucataria italiana pot incerca pastele bolognese, arabiata sau cele quattro formagi.

B'ESTIVAL va avea loc in zilele de 29 iunie, 30 iunie si 1 iulie, si se va desfasura in aer liber, in cadrul complexului Romexpo, pe o suprafata totala de peste 30.000 mp. Evenimentul va beneficia de participarea catorva dintre cei mai in voga artisti internationali ai momentului: Marilyn Manson, Alice Cooper, Pink, Faithless, Reamonn, Morcheeba, Kasabian, Wu-Tang Clan si Hooverphonic.

Bestmusic


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: