Gheorghe Zamfir va canta cu Phoenix

de Morrison

Gheorghe Zamfir va canta cu Phoenix

Dupa concertul Iris: 30 de ani, muzica romaneasca va beneficia de un nou moment emotionant, programat pe 19 noiembrie la Teatrul National din Bucuresti.

Este vorba despre concertul Phoenix 45 de Ani, o aniversare la care vor participa mai multi invitati de marca.

Prezenti joi seara in studioul emisiunii "Miezul problemei" de la National TV, componentii trupei Phoenix au dezvaluit cateva detalii importante despre acest mega-concert aniversar.

Avand in vedere ca va fi un concert acustic, trupa Phoenix va fi acompaniata de un cvartet de viori si violoncele, printre invitati numarandu-se: Gheorghe Zamfir, Dumitru Farcas, Johnny Raducanu sau Marius Mihalache.

In plus, trupa Phoenix a confirmat prezenta la acest concert a lui Moni Bordeianu, primul solist al trupei, care va veni din Germania special pentru acest eveniment.

In cadrul emisiunii de la National TV, Nicu Covaci a vorbit din nou despre "fuga" din tara. El a spus ca daca ar fi fost prinsi, intentiona sa "organizeze" o sinucidere in grup.

Asa cum se stie, componentii trupei Phoenix au fugit din Romania, ascunsi in boxe. "Eu am mare respect pentru acesti baieti care mi-au incredintat vietile lor. Ei nu stiu, insa daca ne-ar fi prins, am fi aruncat camionul in lac. Ne terminau aia", a declarat Nicu Covaci in emisiunea lui Madalin Ionescu.

Revenind la concertul din 19 noiembrie, pretul biletelor va oscila intre 100 si 500 de euro.

Vedeta.ro


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: