Iris si Cargo la ARTMANIA

de Morrison

Iris si Cargo la ARTMANIA

Cele mai renumite si indragite trupe rock din Romania, Cargo, Celelalte Cuvinte, Iris si Vita de Vie vor concerta la ARTMANIA Festival 2007, la Sibiu, Capitala Culturala Europeana 2007.

Organizatorii ARTMANIA Festival 2007 vin cu noi surprize: dupa ce au fost anuntate trupe ca Within Temptation, Anathema, My Dying Bride, Tarot, The Gathering sau Haggard, a venit vremea trupelor rock de pe scena autohtona. Asfel, trupele care au scris istoria rockului romanesc vor fi prezente pe scena de la ARTMANIA Festival 2007.

Comenteaza pe FORUM

Iris

Dupa o activitate de treizeci de ani si o discografie care contine peste zece produse oficiale, putem pune semnul egal fara nicio retinere intre muzica rock romaneasca si trupa Iris. La ARTMANIA Festival 2007 vom vedea un Iris aflat in cea mai buna forma, inca tanar dupa 30 de ani de activitate sustinuta. Istoria continua sa se scrie!

Celelalte Cuvinte

Celelalte Cuvinte este prima trupa din Romania care, dupa plecarea trupei Phoenix din tara, a atras intr-adevar atentia publicului cunoscator de muzica elaborata. Una dintre cele mai apreciate trupe romanesti, Celelate Cuvinte au in spate o istorie de 25 de ani de muzica si prestatii live de exceptie.Celelalte Cuvinte vor demonstra, inca o data, la ARTMANIA Festival 2007, ca in Romania exista rock de cea mai inalta calitate!

Cargo

Trupa Cargo a aparut la inceputul anului 1985, cu muzicieni dornici sa descopere o noua exprimare in muzica rock. Stilul Cargo este unul inconfundabil, cu acorduri dure, dar intotdeauna melodioase si versuri simple, dar pline de mesaj. Dupa mai multe transfomari in componenta trupei dar si noi abordari in ceea ce priveste stilul, Cargo isi vor demonstra inca o data valoarea, la ARTMANIA Festival 2007.

Vita de Vie

Vita de Vie este o trupa care s-a impus pe piata muzicala romaneasca inca de la sfarsitul anilor '90 si care s-a evidentiat prin materiale discografice de calitate. Este genul de formatie care se opune playback-ului, preferand sa foloseasca mai mult timp pentru a lucra la un album, decat sa lanseze discuri superficiale. In prezent, grupul lucreaza la un nou album de studio, prevazut sa apara in perioada urmatoare

ARTMANIA Festival 2007

Pe langa Cargo, Celelate Cuvinte, Iris si Vita de Vie, publicul roman ii va putea vedea si pe Within Temptation la ARTMANIA Festival 2007, care se va desfasura pe o perioada de trei zile, in Piata Mare din Sibiu, intre 15 si 17 iunie. Festivalul va beneficia si de prezenta altor nume definitorii pentru muzica rock, care deja au scris istorie, ca Anathema, My Dying Bride, Tarot, The Gathering si Haggard.

A doua editie a Festivalului ARTMANIA isi propune sa isi consolideze statutul de cel mai mare festival de muzica rock din Romania, dar si cel de eveniment cultural important, in cadrul programului Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007.

ARTMANIA Festival 2007 este un proiect cultural finantat prin Programul Sibiu Capitala Culturala 2007.

Editia precedenta a festivalului a fost un real succes, cu invitati ca HIM sau Amorphis. Editia 2006 s-a bucurat in totalitate de un numar de aproximativ 7000 de vizitatori (public platitor de bilet, invitati, vizitatori ai altor evenimente din cadrul festivalului), au fost prezenti peste 200 de reprezentanti acreditati din presa nationala si internationala si peste 60 de artisti din Finlanda si Romania.

Va reamintim ca biletele pentru ARTMANIA Festival 2007 au fost puse in vanzare in reteaua magazinelor Diverta din intreaga tara, pe www.bilet.ro si in magazinul Muzica din Bucuresti.

Informatii de presa si acreditari:

Sonia Lodi, Press & PR Coordinator
Tel 0788.967.033
press@artmaniafestival.ro



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: