Lake of Tears si Rage dau autografe

de Morrison

Lake of Tears si Rage dau autografe
Formatiile Lake of Tears si Rage vor sa-si cunoasca fanii din Romania prin intermediul unei sesiuni de autografe, anunta organizatorii concertului de la Arenele Romane. Cele doua trupe vor canta la Bucuresti pe data de 8 septembrie, incepand cu ora 18.30.

Sesiunea de autografe Lake Of Tears si Rage va avea loc imediat dupa concert si va tine 30 de minute. La spectacol nu va fi permis accesul cu obiecte contondente (inclusiv umbrele), arme (albe sau de foc), accesorii vestimentare precum tepi sau tinte, care pot provoca ranirea spectatorilor, bauturi, camere video si droguri de orice fel.

Nu este recomandata prezenta la concert a copiilor sub 5 ani sau a carucioarelor pentru copii.
In cazul in care doriti totusi sa participati la eveniment impreuna cu familia, nu este necesara cumpararea de bilete pentru copiii sub 6 ani (varsta trebuie dovedita cu o copie dupa certificatul de nastere).

Formatia Lake of Tears a mai cantat in Romania cu un an si jumatate in urma, spectacolul bucurandu-se de mare succes in randul fanilor.

Bestmusic.ro


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: