Lamuriri legate de logistica concertului Judas Priest

de Morrison

Lamuriri legate de logistica concertului Judas Priest
Avand in vedere ca pe adresa redactiei au sosit foarte multe e-mailuri si ca pe forumul METALHEAD spiritele s-au incins am dori sa lamurim cateva aspecte legate de logistica concertului Judas Priest si Primal Fear de vinerea acesta de la Romexpo din cadrul BESTFEST Aftershock.

In primul rand, cele doua evenimente au organizatori diferiti. Concertul Judas Priest este organizat de Emagic Entertainment iar concertul Whitesnake a fost organizat de Fun Time Productions.

Legat de cozile la bere de ieri, nu aveti de ce sa va temeti pentru ca Emagic ne-au trimis urmatorul comunicat:

"Cum vinerea aceasta sunt asteptati peste 10.000 de oameni la AFTERSHOCK, iar atmosfera se anunta a fi incendiara, o echipa de peste 80 de oameni va asigura fluiditate la servirea bauturilor. In spatele celor 70 de metri de bar vor exista 30 de dozatoare de bere si 15 frigidere cu racoritoare, iar bauturile vor fi pastrate la rece 48 de ore inainte de inceperea evenimentului, in doua containere frigorifice. Pentru a se evita cozile la baruri, in spatiul de festival vor exista 6 casierii duble de jetoane. Achizitionarea produselor alimentare si a bauturilor se va face doar pe baza jetoanelor. Acestea pot fi procurate de la casieriile festivalului, iar la sfarsitul fiecarei zile jetoanele in plus pot fi schimbate in bani."

In concluzie, nu va lasati condusi in eroare de faptul ca cele doua evenimente au sau au avut loc la Romexpo. Organizatorii si logistica sunt diferite !

Morrison


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: