Live Metal Promotions OUT

de Morrison

Live Metal Promotions OUT
Organizatorii de la Live Metal Promotions ne-au trimis un comunicat !

Livemetal Promotions isi intrerupe activitatea concertistica anuland evenimentele din data de 27 Mai, 1 Iunie, 2 iunie si 9 Iunie.

Ne vom concentra exclusiv pe organizarea concertului din data de 12 iulie, care va fi si ultimul organizat de Livemetal.

Motivul acestei decizii este datorat interesului foarte scazut al publicului din Romania, care se pare ca nu este inca pregatit pentru conceptul de 1-2 concerte pe saptamana. Vom ramane la specific de bar cu programul cunoscut oferind locatia altor promoteri pentru organizare de evenimente.

Ne cerem scuze trupelor in primul rand, ele nu au nici o vina in acest caz nefericit a fost o tentativa indrazneata din partea noastra, care momentan nu mai poate continua.

Ne cerem scuze celor cateva zeci de fani care ar fi dorit sa vada pe scena trupele anuntate pana pe 9 iunie, vor fi aduse de catre alti promoteri (Sear Bliss si Demonlord la Iasi de ex).

Concertul Lord Belial nu este anulat, vom reveni cu o noua data in curand.

Va asteptam in LMC de Miercuri pana Duminica incepand cu ora 17:00 pentru a ne imbata de suparare sau fericire.

Livemetal


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: