METALHEAD te trimite la Hate!

de Morrison

METALHEAD te trimite la Hate!
METALHEAD.ro te acrediteaza si te premiaza la concertul HATE!

METALHEAD.ro a decis sa cedeze una dintre acreditarile pentru concertul HATE din data de 17 februarie 2009, din Live Metal Club, Bucuresti.

Singura 'smecherie' este sa ai deja un bilet cumparat. In conditiile in care vei castiga, poti sa cedezi biletul unui prieten. Tu vei fi acreditat, iar daca ai aparat foto si stii sa faci poze, cele mai reusite vor fi publicate pe METALHEAD.ro.

Ce trebuie sa faci: scrie seria biletului tau pe forumul METALHEAD.ro, la topicul Concert HATE [Polonia] la Bucuresti, 17 februarie 2009 (link) si in urma unei trageri la sorti poti fi coleg pentru o zi cu echipa METALHEAD.ro. Castigatorul va fi anuntat in ziua concertului, la ora 15:00.

In plus, acreditatul va primi si premiu: un tricou din seria 'Dracula Rocks'.

De asemenea, in urma aceleasi procedurii, alte doua persoane vor castiga cate un tricou din seria 'Dracula Rocks

Retineti ca biletele sunt disponibile in reteaua Eventim, adica in aproape toate magazinele Germanos din tara si in Carrefour Voiaj [lista cu toate punctele de distributie se poate gasi pe www.eventim.ro ]. Primele 150 de bilete vor fi la pretul de 40 lei, apoi pretul va creste la 55 lei






Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: