More Rage Against The Machine

de Morrison

More Rage Against The Machine
Dupa sapte ani de absenta, trupa Rage Against The Machine se intoarce pe scena. Debutul lor a avut deja loc odata cu concertul sustinut in luna aprilie la Coachella Festival. Urmatoarea aparitie este programata pentru 24 august la Alpine Valley Music Theater in East Troy, Wisconsin. In deschiderea trupei Rage Against the Machine vor canta Queens Of The Stone Age.

Tom Morello, chitaristul trupei Rage Against The Machine, a declarat ca motivul principal al resuscitarii formatiei nu este unul financiar, ci mai degraba unul politic. "Oamenii au continuat sa creada in spiritul Rage si sa se comporte asa cum obisnuiau sa o faca la concertele noastre in toata aceasta perioada in care noi am lipsit. Dupa parerea mea, Rage au fost cea mai puternica voce care a luat atitudine vis-a-vis de evenimentele politice in anii '90, si observand ceea ce se intampla in jurul nostru, am decis ca a venit timpul sa ne intoarcem."

Rage Against The Machine vor mai concerta anul acesta in cadrul festivalului Rock The Bells, care va avea loc in luna iulie in New York, iar in luna august vor putea fi vazuti intr-un concert din California.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: