Nicu Covaci este convins ca romanii nu au sira spinarii (video)

de Morrison

Nicu Covaci este convins ca romanii nu au sira     spinarii (video)
Un interviu recent cu Nicu Covaci realizat la Cluj, in care acesta vorbeste despre lipsa de integritate a romanilor si despre cum a devenit Miorita simbolul national, poate fi urmarit mai jos.



Nicu Covaci a declarat de altfel, intr-un interviu din octombrie 2008, ca simte ca Spania este casa lui, nu Romania, pentru ca se identifica mai mult cu ibericii, care au coloana vertebrala.

In cadrul emisiuni Happy Hour, artistul a lasat sa se inteleaga ca romanii nu au coloana vertebrala, iar el nu se simte roman.

Dupa mai multe neplaceri de care a avut parte pe vremea regimului comunist, artistul a emigrat in Olanda in 1976, informeaza Gardianul.

De atunci, Covaci a locuit in Spania, Germania sau in Olanda, intorcandu-se in Romania abia dupa '90. Momentan, artistul traieste pe coasta meditarana a Spaniei, la Moraira, unde spune ca isi incarca bateriile, pentru ca "in Romania nu rezistam".

"Fanii adevarati nu exista. Pe toate blogurile sunt injurat de sus pana jos, dar nu ma intereseaza. Eu fac ceea ce stiu ca trebuie sa fac si sunt convins ca e bine. Fani, nu cunosc", spunea muzicianul in urma cu cateva luni.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: