Nifelheim neaga ca si-ar fi cerut scuze formatiei Metallica

de Morrison

Nifelheim neaga ca si-ar fi cerut scuze formatiei     Metallica
Formatia Nifelheim a facut un anunt oficial prin care retrag declaratiile in care isi cereau scuze, printre altele, si trupei Metallica pentru jignirile aparute in revista Sweden Rock.

Cineva a vorbit in numele nostru, si si-a cerut scuze fara ca noi sa permitem acest lucru. Nifelheim nu isi cer scuze, spun componentii formatiei black metal.

Totul a pornit de la niste comentarii rauvoitoare si sarcastice ale lui Tyrant, basistul Nifelheim, la adresa formatiei Metallica si a chitaristului Dimebag.

"Motley Crue cred ca sunt cea mai penibila trupa din lume. Si, imediat dupa ei, Metallica", a spus Tyrant.

Basistul Nifelheim a fost lipsit de respect si fata de memoria lui Dimebag Darrell, fostul chitarist
Pantera.

"Cand a murit Dimebag? La naiba, cat m-am bucurat! Mi-a parut rau doar pentru ca Phil Anselmo nu a murit si el! Poate ca atunci as fi venit la un concert Pantera", mai spune Tyrant, care a dezvaluit ca urineaza constant pe fotografiile celor de la Metallica.

La cateva zile dupa aceste declaratii, un comunicat care parea ca vine din partea trupei sustinea ca membrii acesteia isi cer scuze.

"Totul s-a intamplat in timpul unui turneu alaturi de Watain. Stiind ca noi suntem fani Iron Maiden, cei de la Watain ne-au tachinat constant, spunand ca Maiden sunt niste nulitati pe langa Metallica. Acela a fost momentul in care basistul Tyrant a facut acea declaratie", scria in comunicatul Nifelheim.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: