Nine Inch Nails dau in judecata militarii americani

de Morrison

Nine Inch Nails dau in judecata militarii americani
Daca unele formatii precum Drowning Pool sau Metallica s-au aratat incantate cand au aflat ca muzica lor serveste drept instrument de tortura a armatei americane fata de prizonierii din Irak si Afganistan, iata ca Nine Inch Nails au avut recent o reactie contrara.

Nine Inch Nails au declarat ca se simt jigniti deoarece muzica lor a fost folosita in astfel de scopuri.

Mai mult, Nine Inch Nails se pregatesc sa dea in judecata miliarii americani care au luat decizia de a folosi piesele trupei pentru a tortura prizonierii de razboi.

Este greu sa ne imaginam ceva mai jignitor, mai infiorator, mai revoltator decat faptul ca muzica in care ne-am pus o parte din suflet este folosita pentru a tortura oameni, spune Trent Reznor.

Vom da in judecata armata americana, iar daca vom castiga, vom dona banii unor organizatii de caritate, a mai spus Trent Reznor.

O reactie opusa au avut recent Drowning Pool.

Stevie Benton, basistul formatiei Drowning Pool, a declarat ca este mandru ca muzica sa este folosita pentru a tortura prizonierii din Irak, Afganistan si Guantanamo.

"Nu vreau ca declaratiile mele sa fie scoase din context", spune basistul.

"Am vizitat soldatii americani intorsi in Irak, si in clipa aceea am fost mandru ca muzica noastra face parte din pedeapsa aplicata irakienilor. Vom sprijini intotdeauna militarii americani, prin indiferent ce mijloace", a mai spus componentul Drowning Pool.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: