Noul videoclip Truda pe METALHEAD

de Morrison

Noul videoclip Truda pe METALHEAD
Noul videoclip Truda, intitulat Patriot, poate fi urmarit pe METALHEAD aici.

FOTZEY, chitaristul si liderul trupei explica: Detest ramasitele comunismului ..care se vad peste tot in tara, in orice domeniu.

Clipul Patriot vorbeste despre aceste ramasite care au fost uitate ...sau intentionat ramase neschimbate de catre cei abilitati sa o faca. Noua ni se pare total gresit sa mergi la scoala si daca nu stii cate fire de par a pierdut Decebal in careva razboi...sa iei nota 2. Istoria ar trebui predata sub forma de forum de discutii, care sa aiba la baza sursele exacte provenite din izvoarele istorice! Clipul este doar o teorie emisa de noi, una dintr-un numar infinit de teorii ce s-ar putea emite. Si ce e mai frumos ca nimeni nu poate dovedi ca nu avem dreptate, exact asa cum noi nu putem dovedi ca manualul de istorie este incorect. Teoria noastra din clip este la fel de verosimila ca si cele din manualele de istorie!

In spusele "Marelui" profesor Daicoviciu care confruntat fiind de un student ca nu poate dovedi un fapt istoric anume, a raspuns: Daca eu zic ca-i asa, atunci asa e!!! Acestia sunt, dragi romani, cei care va scriu Istoria!!!

Alaturi de noi au participat la filmari
- Sica Vaida in rolul lui Stefan cel Mare, frontmanul formatiei She-Wolf
- Andy Ghost in rolul lui Vlad Tepes, frontmanul formatiei ALTAR

Clipul a fost filmat in Cluj Napoca la Club Griff (Memorandumului 4) cu sprijinul acestora si cu sprijinul celor de la Open Sky Productions.

Filmarile au fost facute in doua reprize: una in data de 22 ianuarie si cealalta in 15 februarie.

Formatia Truda va canta in deschiderea concertului Soulfly care va avea loc la Bucuresti pe 16 martie.




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: