ONE EVENT regreta cele intamplate cu AC/DC

de Morrison

ONE EVENT regreta cele intamplate cu AC/DC
One Event ne-au trimis urmatorul comunicat:

One Event regreta evenimentele din ultimele zile in legatura cu anuntarea trupei AC DC la festivalul Bucharest Rock Arena si asocierea acestui anunt cu compania noastra.

Precizam ca implicarea One Event in acest eveniment a fost strict legata de contractarea in numele S.C. PlayCool SRL a artistilor romani care urmau sa participe la Bucharest Rock Arena.

Am aflat cu stupoare in seara zilei de ieri, 14 aprilie 2009, ca AC/DC nu au programat un concert la Bucuresti, moment in care am adus la cunostinta oficial acest fapt opiniei publice prin canalele media. De asemenea am informat imediat compania desemnata sa comercializeze biletele pentru acest eveniment.

One Event nu a fost implicata in decizia de contractare, anuntare, promovare si punere in vanzare a biletelor pentru evenimentul Bucharest Rock Arena la care a fost anuntat concertul trupei AC/DC, aceasta decizie apartinand in integralitate S.C. PlayCool SRL.

Pe aceasta cale ne cerem scuze trupelor romanesti care au fost anuntate oficial ca vor lua parte la acest festival si tuturor celor care au achizitionat bilete pentru acest eveniment.

Toate persoanele care au achizitionat bilete pentru Bucharest Rock Arena isi pot recupera integral contravaloarea lor prin returnarea acestora la punctele de unde au fost cumparate.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la one (at) event.mu.

ONE EVENT
www.event.mu

Cititi si

Reactia Sony Music referitoare la concertul AC/DC

AC/DC - O Tzeapa de zile mari (Bestmusic exclusive)




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: