Fara bere, Olimpiada de Rock a debutat cu dreptul

de Morrison

Fara bere, Olimpiada de Rock a debutat cu dreptul
Update: O galerie foto de la Olimpiada de Rock, eveniment ce a avut loc in zilele de 22 si 23 august la Amfiteatrul Eminescu din Bucuresti, poate fi gasita pe METALHEAD.ro accesand link-ul de mai jos.

Galerie Foto - Olimpiada de Rock

Ieri pe 22 august la Amfiteatrul Eminescu am putut asista la prima editie a Olimpiadei de Rock care a avut ca invitati in recital trupele L.O.S.T. si Taine, iar ca participanti in concurs cateva trupe romanesti precum Hathor, Cast Adrift, Snapjaw sau Spitfire.


Problemele principale ale acestei prime zile au fost lipsa bauturilor alcoolice (a berii) si intrarea libera. La un moment dat publicul devenise foarte pestrit, colorat de cateva babe si mosi, clasa a 3-a din cartierul din zona sau echipa de fotbal a Braziliei. Asa ca, incet incet publicul a cam inceput sa plece, numarul maxim de 300 de persoane fiind atins la concertul L.O.S.T., in ciuda intrarii atat de libere.

Si ca sa elucidam misterul lipsei berii de la acest eveniment, politia comunitara a interzis vanzarea bauturilor alcoolice pentru ca organizatorul nu avea "licenta" pentru asa ceva. Credem totusi ca se putea face o mica exceptie... Oricum L.O.S.T. si Taine au dedicat vreo cateva piese si mesaje politistilor, cel mai sugestiv fiind:

"Ati invins azi, aveti 1-0, dar lasa ca ne vedem noi duminica la meci!"
(Bebe - voce L.O.S.T.)

Sunetul a fost foarte bun iar aproximativ toate trupele au cantat destul de bine. Revenim curand cu o cronica de concert si poze.

Programul acestei seri este:

Sambata 23 August

15:00 15:30 DeadEye Dick
15:40 16:10 Tarantula
16:20 16:50 Akral Necrosis
17:00 - 17:35 - Spectral
17:45 18:20 N.O.X
18:30 19:05 MG42
19:15 19:50 Legacy
20:00 20:50 Voices of Silence
21:00 21:50 TROOPER

Intrarea ramane la fel de libera. Suntem curiosi daca vom avea parte de bere :)



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: