Primele impresii de la Moonsorrow

de Morrison

Primele impresii de la Moonsorrow
Primele impresii dupa concertul Moonsorrow de la Iasi de aseara, din partea celor prezenti pe Forumul Rockerilor Ieseni.

Dar inainte cititi cronicile de concert de mai jos:

Cronica Moonsorrow in Romania (2)
Cronica Moonsorrow in Romania (1)

"Despre trupe ceva foarte scurt.

Abnormindeffect - Cea mai cu c*i trupa de aseara - parerea mea. Fara comentarii. Muzica frate.

Arkona - Foarte tare! Mi-a placut domnitza de la voce - piese bine structurate.

Bucovina - Au cantat frumos ce pot zice altceva. Respect !

Acum ajungem la MOONSORROW. Din pacate aceasta trupa nu m-a impresionat atat cat credeam ca o s-o faca. Piese simple, orga data la maxim. Mie mi-au facut impresia de trupa bine legata....si din pacate doar atat. In rest ramane doar numele. Nu intelegeti altceva. Au cantat OK, dar nu rup teiul.

Dakon - Au demonstrat inca o data daca mai era nevoie ca scoala de la MOLDOVA e cea mai tare. Respect." - joe_slaviani

O galerie foto oficiala cu 200 de poze de la concertul Moonsorrow, Arkona, Avatar, Bucovina la RockNIasi poate fi vazuta mai jos.

Moonsorrow, Arkona, Avatar, Bucovina la RockNIasi - Galerie Oficiala

" Nu mai am voce acum, dar macar pot sa scriu. Nu pot spune ca mi-au placut toate trupele, dar asta e doar o chestiune de gusturi. Ce am remarcat a fost o voce 'slaba' la toate, in sensul ca nu prea se auzea, era cu mult lasata in urma de instrumente!

De la Avatar am inceput sa fiu atenta... Muzica lor a avut multa energie.. in unele locuri aducea a Before the Dawn.. Si ma asteptam sa se asemene si mai mult, amintindu-mi de inregistrarile audiate. Pana la urma, s-au detasat de acel stil si au mers pe unul mai putin melodic.

Bucovina.. Stim noi Bucovina, cu piese care reusesc sa creeze o atmosfera superba si care fac pletele sa se invarta... iar in seara asta a pregatit sufletele pentru cruzimea ce avea sa fie la Moonsorrow... Mi-au placut foarte mult.

Heheee, dar ce show au facut rusii de la Arkona!! Nu ascultasem inainte decat vreo 2 piese, ma asteptam sa fie un concert interesant si antrenant, dar a fost peste asteptari pana la urma. Poate a contribuit si starea de spirit a publicului, adica un chef nebun de a se exterioriza si a trai evenimentul. Nu prea ma impresioneaza multe metal ladies, dar doamna de la Arkona si-a castigat usor admiratia mea. A cantat si pe growl si pe curat, a zburdat pe toata scena, a tinut piept unor fani mai...sociabili... Da, trupa asta a meriat sa fie inainte de Moonsorrow!


Nu stiu ce ora era, daca s-a intarziat mult sau nu - cert e ca emotiile si nerabdarea erau la ele acasa pana sa se dezlantuie furtuna nordica. Manjiti de sange, ca de obicei, razboinicii mi-au lasat impresia ca au incredere in public si in reactia lui, cu toate ca nu il cunosteau. S-a reactionat frumos la fiecare piesa. Kylan Paasa a venit neasteptat de devreme si primele randuri de fani au fost de-a dreptul isterizate.

Show-ul a decurs frumos, muzicienii si-au schimbat de multe ori locurile intre ei, iar un dinamism ca asta e mereu binevenit. Chiar daca sunetul n-a fost minunat (mentionez iarasi vocile care se auzeau cam prea incet), reactia din final a publicului a spus totul. Moonsorrow a rupt! Pacat ca s-a scandat atat numele lor fara sa mai avem un bis! " - Viqueen

Mai jos gasiti cateva poze cu Arkona si Moonsorrow.
Galerie Foto Moonsorrow la Iasi - Prima Parte (24.11.07)

O editie speciala Moonsorrow gasiti aici:
Special Moonsorrow

Comenteaza pe Forum



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: