Promusic exceleleaza in neseriozitate

de Morrison

Promusic exceleleaza in neseriozitate
Desi de atata vreme am fost impartiali in legatura cu evenimentele Promusic, ba chiar le-am promovat, credem noi, foarte bine, desi in schimb nu am primit decat un logo pe un afis, de data asta ne-am hotarat sa rupem tacerea si sa va anuntam ca respectivul organizator de concerte exceleaza in neseriozitate.

Avand in vedere ca un redactor METALHEAD s-a deplasat pana la Cluj-Napoca la concertul Haggard din aceasta seara, si la intrare nu a fost acreditat pe motivul ca "fata de se ocupa cu acreditarile nu a primit niciun mail", trebuie sa anuntam ca METALHEAD inceteaza orice colaborare cu Promusic si nu va mai promova concertele organizate de acestia.

Refuzul de acreditare survine dupa ce METALHEAD a discutat direct cu trupa si cu casa de discuri care i-au permis sa fotografieze si sa filmeze concertul, in ciuda declaratiilor Promusic prin care se afirma ca pozatul si filmatul sunt interzise. Refuzul de acreditare survine dupa ce ne-am certat la propriu cu organizatorii stipuland obtinerea de 2 acreditari, si primirea notificarii ca vom avea parte decat de una (pe care n-am primit-o, se pare, pana la urma).

Este, putem zice, ciudat faptul ca (probabil) primul site de rock din Europa conform Alexa.com sa fie tratat in asa fel, mai ales dupa ce a promovat evenimentul standard prin postarea afisului la sectiunea de concerte si dupa ce a postat timp de o luna bannere in rotatie plus toate comunicatele de presa primite de organizatori atat la sectiunea stiri cat si pe newsletter. Valoarea de ratecard a expunerii oferite depaseste cu mult suma de 3000 de euro.

In schimb am primit, repetam, LA INTRARE, informatia ca "fata de la acreditari nu a primit niciun mail" in condtiile in care discutam cu Promusic despre acest subiect de peste 3 luni, si in conditiile in care IERI i-am contactat pe Promusic incercand sa clarificam situatia fotografierii la concert.

Cam atat.

Pe viitor va recomandam sa aveti grija la ce concerte mergeti si cui dati banii. Inca ii mai asteptam pe Overkill.

Asteptam dreptul la replica Promusic. Avem ca dovezi rapoarte de afisari de bannere, loguri de server, newslettere si mailuri trimise. Daca nu va sosi un drept la replica oficial, probabil vor fi contactati de catre avocatii nostri.

Emil Ionescu (Morrison) | METALHEAD.ro




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: