Queensryche canta la Bucuresti Operation Mindcrime integral

de Morrison

Queensryche canta la Bucuresti Operation     Mindcrime integral
Anul acesta, cu ocazia aniversarii a 20 de ani de la primul album Operation Mindcrime, Queensryche vor prezenta pentru ultima data intreaga poveste Operation: Mindcrime in cadrul turneului European Operation Mindcrime: parts I&II.

30 iunie 2008 reprezinta o sansa unica pentru fanii din Romania de a vedea Operation Mindcrime I si II cantate in intregime de Queensryche intr-un spectacol de peste 3 ore.

Operation: Mindcrime II este continuarea albumului lansat de Queensryche in anul 1988, Operation: Mindcrime.

Cu o intriga complexa care se centreaza pe Dr. X, un papusar politic care ii spala creierul lui Nikki, personajul principal pentru a asasina si a corupe oameni politici, povestea albumului o include si pe iubita lui Nikki, Sister Mary. Aceasta este omorata in mod suficient de misterios pentru a permite o continuare.

Operation Mindcrime II face exact acest lucru : ofera o continuare povestii.

Jeoff Tate spune ca actualul climat social si politic l-au inspirat sa regandeasca povestea. "Am lasat primul album neterminat pentru a veni cu o continuare". Luand in considerare ce suntem azi si cat de putin s-au schimbat lucrurile era prea ironic sa nu continuam povestea".

Operation: Mindcrime II incepe 20 ani mai tarziu, cand Nikki este eliberat din inchisoare si isi concepe planul de razbunare impotriva lui Dr. X, personajul negativ din Operation: Mindcrime.

Interpreta Pamela Moore isi reia rolul de Sister Mary si pentru acest album, in timp ce rolul lui Dr. X (jucat de actorul Anthony Valentine pe primul album) este preluat de extraordinarul solist heavy metal Ronnie James Dio .

Albumul, lansat la inceputul lui aprilie 2006, isi spune povestea in 15 melodii care sunt interpretate de cantaretul Geoff Tate, chitaristii Michael Winton si Mike Stone, basistul Ediie Jackson si tobosarul Scoot Rockenfield

El intra in Billboard 200 album chart direct pe pozitia a paisprezecea, aducand trupei cea mai inalta pozitie in clasamente de la Promised Land incoace, care a ocupat pozitia a treia in 1994. Pana la momentul de fata, piesele "I'm American" si "The Hands" au fost lansate ca single-uri cu videoclip.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: