Reactia Emagic fata de anularea concertului AC/DC

de Morrison

Reactia Emagic fata de anularea concertului AC/DC
Update 11 Decembrie 2009 :

AC/DC in Romania">Rammstein si AC/DC in Romania


Emagic au tinut la randul lor sa isi precizeze pozitia fata de anularea festivalului Bucharest Rock Arena si implicit a concertului AC DC la Bucuresti.

Iata ce scrie Guido (Emagic):

Din a doua parte a anului 2008, Emagic impreuna cu alt organizator din Romania au fost in competitie pentru a aduce formatia AC/DC. Am avut o relatie apropiata cu agentul trupei, (C.A.A.), care s-a ocupat si de STING (Sala Palatului - Feb '09), SANTANA (B'Estfest iulie 4) , DURAN DURAN, ALANIS MORISETTE. Raspunsul final din partea AC/DC a fost ca nu doresc sa concerteze pe scena din Parcul Izvor, singura disponibila la acea vreme, scriu Emagic.

Dar de ce dragi jurnalisti si blogeri, de ce sunteti atat de entuziasmati cand postati stiri, doar stiri, nefondate? Stiri venite dintr-o sursa (PlayCool) pe care nimeni nu o cunoaste! O sursa care va ofera Pink Floyd drept o trupa pe care o punteti vota pentru festival. Dintr-o sursa care anunta cel mai mare festival din Romania cu 6 saptamani inainte de data. Ati transformat acest eveniment in Woodstockul romanesc fara sa va ganditi de doua ori. De ce? Instinctul de jurnalist ar fi trebuit sa va dea de gandit, nu-i asa?

In acest timp, bilete in valoare de 1.000.000 de lei au fost vandute pentru un concert inexistent...iar banii erau pe punctul sa dispara din tara! Tot ce sper e ca acesta sa fie o lecte pe viitor! AC/DC nu este genul de trupa pe care o poti anunta atata timp cat pe site-ul oficial nu exista nicio informatie de acest gen. Sunt nervos, insa mai mult, sunt trist pentru ca impreuna cu alti organizatori seriosi incercam sa formam un profil cat se poate de profi pentru showbizul romanesc, iar conditiile sunt grele.

Se pare totusi ca AC/DC intentionau sa viziteze Romania cel mai probabil in 2010, daca pana la acea vreme ar fi fost construit un stadion care sa intruneasca cerintele formatiei.

In ce priveste PlayCool, organizatorii Bucharest Rock Arena, Emagic spun ca au fost sceptici fata de acestia inca de la inceput.

In plus, scriu reprezentantii Emagic, poll-ul in care publicul era intrebat ce formatii doreste sa vada pe scena festivalului nu prezenta niciun fel de incredere, de vreme ce unele dintre ele nu au turnee, nu mai canta sau nu mai exista.

Emagic isi exprima regretul ca acest fiasco a avut loc si indeamna publicul la mai mult scepticism fata de astfel de evenimente anuntate pe ultima suta de metri.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: