Rob Halford nu va mai fi unicul Metal God

de Morrison

Rob Halford nu va mai fi unicul Metal God
Rob Halford, solistul formatiei Judas Priest, a semnat un contract prin care imprumuta titlul Metal God, pseudonim sub care este cunoscut artistul, unui joc video.

Mai multe detalii despre jocul video nu sunt disponibile momentan, dar acesta va fi cu siguranta inspirat din muzica trupei Judas Priest.

Metal God a fost in urma cu cativa ani titlul provizoriu al filmului Rock Star, care l-a avut in rolul principal pe Mark Wahlberg. Personajul interpretat de Wahlberg a fost modelat dupa personalitatea lui Tim Ripper Owens, fostul solist Judas Priest.

In ce priveste numele de Metal God, Rob Halford marturiseste ca uneori se simte stanjenit de acest pseudonim atribuit de fani.

Poate ca este scepticismul si rezerva britanicilor. Este extraordinar sa mi se spuna asa, dar de fiecare data vreau sa trecem peste asta cat mai repede si sa continuam discutia in alte directii, marturiseste solistul Judas Priest.




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: