Rock si punk pe coloana sonora The Dark Knight

de Morrison

Rock si punk pe coloana sonora The Dark Knight
Dark Knight este unul dintre cele mai asteptate filme ale verii, iar muzica din acesta nu se lasa mai prejos. Intr-un interviu acordar LA Times, compozitorii soundtrackului The Dark Knight (Hans Zimmer - Gladiatorul, Rain Man si James Newton Howard - Michael Clayton) au vorbit despre tema muzicala intunecata a noului film si despre lipsa romantismului din ea.

Toata lumea se gandeste la o tema muzicala melodioasa. Nu exista asa ceva. Am scos tot ce puteam scoate, pana am ajuns la doar doua note si cu astea ne-am jucat, a declarat Zimmer.

Directia muzicala este una ce aminteste de solistul Nine Inch Nails Trent Reznor si de muzica punk. Tema muzicala asociata cu personajul negativ Joker (interpretat de Heath Ledger) poarta o puternica amprenta de rock industrial, marturiseste compozitorul.

"Sunt german. Am lucrat cu trupe precum Damned si am reusit sa opunem muzical cele doua personaje principale Batman si Joker. Intunericul este mai adanc din cauza luminii".

Dark Knight este ultimul film in care poate fi vazut actorul Heath Ledger, care a incetat din
viata la varsta de 28 de ani pe 22 ianuarie 2008, in urma unei supradoze accidentale de
somnifere.

Bestmusic


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: