Rolling Stones - Muzica pe paine

de Morrison

Rolling Stones - Muzica pe paine
Ma bucuram la Robert Plant ca am vazut un adevarat idol al tineretii mele, ma bucuram cu atat mai mult cu cat urmau Rolling Stones. Ei bine, nici nu imi inchipuiam ce voi simti si ce amintiri si nostalgie ma vor lovi atunci cand ma voi afla chiar in fata scenei.





O seara minunata de 17 iulie, plina de prieteni buni, de o atmosfera senzationala, dar si de eternele cozi la bere.

Rolling Stones au oferit o lectie generatiei noi, o lectie de viata, o lectie care tine de 40 de ani si continua cu A Bigger Bang, noul lor turneu din cadrul caruia a facut parte si concertul de la Bucuresti.



Lumini senzationale, efecte speciale de invidiat (flacari, moving headuri puternice, scena mobila), o trupa inca tanara dupa atatea sute de concerte live, o trupa de live, o trupa care a scris si continua sa scrie istorie.



Au cantat mai toate piesele cunoscute, dar, desigur, atmosfera s-a incins cel mai mult la Can`t Get No (Satisfaction), Brown Sugar sau Start Me Up.

Au incheiat cu Simpathy for the Devil si Paint It Black si au promis ca vor reveni...





Highlight-ul serii au fost cele 3 piese cantate in mijlocul publicului, cand scena a avansat aproape 100 de metri pana in centrul stadionului.

O seara minunata pe care as retrai-o oricand...



Dar... mai multe in cronica de concert de maine (filmari, poze si multe altele)















Magic !

Morrison


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: