Solistul Slipknot comenteaza crima satanista

de Morrison

Solistul Slipknot comenteaza crima satanista
Cu toate ca ieri un reprezentant al formatiei Slipknot declarase ca trupa nu doreste sa comenteze evenimentul petrecut in Africa de Sud, cand un adolescent imbracat asemenator bateristului Slipknot a ucis un coleg si a ranit alte doua persoane, solistul formatiei a cedat presiunilor si a facut o scurta declaratie in aceasta dimineata.

Sunt evident tulburat de faptul ca a avut loc o crima, iar alte persoane au fost ranite, spune Corey Taylor. Dar responsabilitatea mea se opreste aici. Formatia nu este cu nimic vinovata de aceasta crima. De fapt, Slipknot au transmis dintotdeauna un mesaj pozitiv, mai spune Corey Taylor.

Invinuit de astfel de crime ar putea fi si Marilyn Manson, ar putea fi orice artist care este preocupat de partile mai intunecate ale vietii. Dar, la naiba, intotdeauna vor exista crime si violenta din cauza ca oamenii o iau razna. Tot ce putem face este sa incercam sa invatam ceva din acestea, a incheiat solistul Slipknot.

Vinovatul "crimei sataniste", cum a fost numita in presa, Morne Harmse, a fost audiat deja si a declarat ca nu se considera vinovat.

"Singura vina o are Satan, care mi-a spus sa ucid", a declarat adolescentul.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: