St. Patrick's Day sarbatorita in Piata Universitatii

de Morrison

St. Patrick's Day sarbatorita in Piata Universitatii
Dupa succesul realizat cu prima editie din 2008, pe data de 17 Martie, St. Patrick's Day (Ziua Irlandei) va avea loc din nou langa fantana verde din Piata Universitatii.

Dorim ca sarbatoarea Sfantului Patrick, ocrotitorul Irlandei, sa devina un eveniment in aer liber traditional si in Romania, a declarat Peter Moynahan, presedintele Asociatiei Culturale Romano-Irlandeze.

Ca si anul trecut, cu ocazia acestui spectacol, apa fantanii arteziene din Piata Universitatii va fi colorata in verde iar scena va fi impodobita cu multe baloane in tricolorul Irlandez: verde, alb si portocaliu. Pe parcursul dupa-amiezii, publicul va putea sa se fotografieze cu spiridusii si spiridusele care vor anima piata, si cei interesati vor putea pleca cu un trifoi sau tricolor pictat pe obraz. Incepand cu orele 17, scena special amenajata va gazdui un spectacol cu trupa Shannon si dansatorii Irish Way, dar vor avea loc si demonstratii ale cursantilor dansirlandez..ro si diferite concursuri cu premii.

Evenimentul este organizat de Asociatia Culturala Romano-Irlandeza in parteneriat cu Primaria Sectorului 1.

Ziua Nationala a Irlandei St. Patrick's Day este sarbatorita anual in intreaga lume in data de 17 Martie. In marile orase ale lumii (New York, Chicago, Dublin, Londra, Sydney, Tokyo, etc.) au loc parade fastuoase pe bulevardele principale, urmate de concerte in parcuri, sali de spectacole si pub-uri.




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: