Stufstock la CALD - Cradle Of Filth

de Morrison

Stufstock la CALD - Cradle Of Filth

Cand am scris asceste randuri, in spatele nostru se canta From The Cradle To Enslave. De ce nu am stat sa ne uitam? Pentru ca suna foarte prost, Dani canta parca din trompeta, chitaristii sunt in cotratimp, tobosarul parca bate caluselul si claparitza parca ar canta la triola. E si vina sunetului, dar desigur si a trupei. Neasteptat de putina lume (aproape 2500 de persoane) desi biletul este 25 de lei. Da ! 25 de lei. Revin la problema metalului romanesc alta data. As vrea sa subliniez dezorganizarea organizatorilor.

Foarte urat ce a zis Dani Filth cand a dedicat o piesa trupelor romanesti de au cantat inainte. Piese continea in titlu cuvantul manechin ... (Mannequin)

Dupa concert, am luat un interviu apoi a mers sa dea autografe fanilor la gard in spatele scenei. Ma rog, macar cu atat sa ramana.

La Cradle Of Filth am reusit dupa un scandal de proportii cu badigarzii si cu organizatorii care nu stiau pe ce lume se afla, daca presa are voie sa pozeze sau nu primele trei piese. Ma rog asa ziceau ei. Vreo 15 alti fotografi acreditati erau in fata scenei cu tunurile intinse, noi ne certam cu bodyguarzii. Si mai suntem si parteneri media. In sfarsit am
reusit cu un alt mare scandal sa intram in fatza scenei si sa facem ceva poze, restul din public printre beri cu apratura de 4000 de euro in mana.

Foarte frumos !

Despre celelalte tupe, au cantat corect, a fost o atmosfera cam trista totusi...

Din participantii serii enumeram Altar (atmosfera senzationala), Luna Amara (au cantat si un cover Nine Inch Nails), Implant Pentru Refuz (show fantastic), Last Hope (hardcore ca la mama lui acasa - ceva pogo foarte violent de ciobani in public) si Coma (mi-era dor de un concert cu ei !).

Revenim maine cu o cronica detaliata si cu poze.


Morrison / METALHEAD.ro



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: