Totul despre concertul Iron Maiden la Bucuresti

de Morrison

Totul despre concertul Iron Maiden la Bucuresti
O galerie foto a concertului IRON MAIDEN, Trooper si Lauren Harris din data de 4 august de pe Stadionul Cotroceni din Bucuresti, poate fi gasita pe METALHEAD.ro aici:

Iron Maiden la Bucuresti" href="../Galerie-Foto-Concert_Iron_Maiden_la_Bucuresti-377.html">Concert Iron Maiden la Bucuresti

Cronica de concert poate fi citita aici: Iron Maiden: Scream for me Romania !

Cateva filmari de pe Youtube de aseara gasiti aici: Filmari cu Iron Maiden (Low Qual)



Iron Maiden, una dintre cele mai longevive si influente trupe de heavy-metal din intreaga lume,
va concerta in aceasta seara, 4 august, pe Stadionul Cotroceni din Bucuresti. Inclus in turneul mondial Somewhere Back inTime, concertul va beneficia de scena egipteana din Powerslave Tour si se va concentra asupra albumelor lansate in anii '80. In deschiderea show-ului Iron Maiden vor concerta Lauren Harris si Trooper.

Accesul in incinta stadionului se va face intre orele 16:00 si 20:00. Spectatorii care detin
bilete pentru Tribuna 2 vor avea acces de pe Calea 13 Septembrie (Hotel Mariott), iar cei care detin bilete pentru Tribuna 1, Gazon A si Peluza vor putea intra de pe strada Dr. Lister.

Posesorii de bilete in Gazon B sunt rugati sa verifice pe bilet informatiile despre calea de
acces ce trebuie urmata. Din cauza faptului ca exista doar doua cai de acces, pentru a evita
aglomeratia se recomanda spectatorilor sa vina la stadion cat mai devreme.

Este interzis accesul la concert cu camere foto, video si aparate de inregistrat audio, sticle,
pahare, recipiente din plastic, mancare, bautura, droguri, arme, obiecte contondente, umbrele.

In caz de vreme nefavorabila, spectatorii sunt rugati sa lase umbrelele acasa si sa isi aduca
pelerinele de ploaie. In timpul concertului, mancarea si bautura vor putea fi achizitionate doar
pe baza de jetoane, si nu cu bani in numerar.

Totusi, sfatul nostru este (ca si la Metallica), daca tot va luati aparate foto cu voi, luati
aparate neprofesionale, fara obiectiv detasabil. (sapuniere cat mai mici). Cu ele credem ca veti fi lasati sa intrati ! La concertele similare Iron Maiden din turneu, spectatorii au fost lasati
sa intre cu astfel de aparate desi oficial erau interzise orice fel de camere foto.

In ziua evenimentului, ultimele bilete disponibile vor putea fi achizitionate de la casele de
bilete amplasate la intrarile in stadion.

Setlist-ul oficial al turneului pe care Iron Maiden il intreprind in prezent, Somewhere Back in
Time World Tour, este urmatorul:

0. Intro. Transylvania/Churchill's Speech
1. Aces High (Powerslave, 1984)
2. 2 Minutes to Midnight (Powerslave, 1984)
3. Revelations (Piece of Mind, 1983)
4. The Trooper (Piece of Mind, 1983)
5. Wasted Years (Somewhere in Time, 1986)
6. The Number of The Beast (The Number of the Beast, 1982)
7. Can I Play with Madness (Seventh Son of a Seventh Son, 1988)
8. Rime of the Ancient Mariner (Powerslave, 1984)
9. Powerslave (Powerslave, 1984)
10. Heaven Can Wait (Somewhere in Time, 1986)
11. Run to the Hills (The Number of the Beast, 1982)
12. Fear of The Dark (Fear of The Dark, 1992)
13. Iron Maiden (Iron Maiden, 1980)
14. Moonchild (Seventh Son of a Seventh Son, 1988)
15. The Clairvoyant (Seventh Son of a Seventh Son, 1988)
16. Hallowed Be Thy Name (The Number of the Beast, 1982)

Trooper vor canta in deschiderea concertului Iron Maiden din 4 august de la Bucuresti in haine de scena nou-noute, unicat, create de designerul marcii Deep Jeans, Jean Sandulescu.

Alin Dinca, solist Trooper: "Este un concert cum nu am mai avut pana acum, astfel ca ne-am pregatit cu minutiozitate. Nu am lasat la o parte nici look-ul de scena si am colaborat cu prietenul nostru Jean Sandulescu, care a imbratisat ideea de a "inventa" pentru noi o vestimentatie care chiar ne reprezinta. Noile haine ne vin ca turnate si ne plac foarte mult. Sunt convins ca vor fi o supriza pentru cei care ne cunosc deja, dar si pentru cei care ne vor vedea pentru prima data pe 4 august. Va asteptam la Iron Maiden!"

Trooper va sustine deschiderea concertului de pe stadionul Cotroceni al legendarei Iron Maiden, in urma unei decizii luate chiar de membrii Iron Maiden, dupa ce au studiat mai multe propuneri de trupe romanesti. Pe stadion, la standurile special amenajate, vor fi puse in vanzare tricourile oficiale Trooper. Profitul rezultat din vanzarea lor va fi donat victimelor inundatiilor din nord-estul tarii.

Recitalul din 4 august marchaza inchiderea turneului national "Trooper 12 ani- amintiri", care a pornit la inceputul anului 2008 si care a promovat in intreaga tara boxsetul cu acelasi nume.

Pentru ca legendele muzicii rock sa se simta excelent pe taram romanesc, in zona de backstage vor fi amenajate doua cabine de masaj, acesta fiind se pare modul preferat de relaxare a membrilor Iron Maiden.

Pe langa cele doua cabine pentru rasfat, echipa trupei a mai solicitat inca 10 camere, incluzand birourile de productie, garderobele, precum si o zona pentru fumat. Pe durata scurtei vizite in Romania, la fel ca si Metallica si Lenny Kravitz, membrii Iron Maiden vor avea la dispozitie masini de lux Mercedes, doua limuzine S Class, un SUV ML si un van Viano. Rockerii nu par a fi la fel de pretentiosi insa cand vine vorba de mancare: prefera micul dejun englezesc, supa facuta in casa si diferite salate, berea urmand sa fie la loc de cinste in frigiderele din backstage, alaturi de cutiile cu bauturi energizante.

Steve Harris, membru fondator Iron Maiden: "Am mai spus de nenumarate ori, este o senzatie minunata sa canti in locuri noi. Desi am mai vizitat Bucurestiul in octombrie 1995, pe 4 august anul viitor va fi prima data cand fanii nostri din Romania vor avea ocazia sa-l vada pe Bruce interpretand live melodii clasice Iron Maiden. Asa ca, practic, pentru noi va fi ca si cum am canta aici pentru prima oara si sunt convins ca si fanii nostri vor fi la fel de incantati ca noi!

Mi se pare formidabil sa poti folosi profilul DVD-ului "Life After Death" pentru a pune in scena un show ca in anii '80. Va fi incredibil de distractiv, iar abordarea diferita a melodiilor pe care le cantam in fiecare turneu va mentine spectacolul mereu fresh si interesant, atat pentru formatie cat si pentru fanii ei. Cred ca "Powerslave" a fost un show incredibil cu acea tema egipteana si abia astept sa vad toate astea din nou!"

Un ultim amanunt, vemea in aceasta seara se anunta excelenta, fara sanse de ploaie dar in acelasi timp cu temperaturi care nu vor depasi 30 de grade.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: