Trooper - cea mai buna trupa de metal din Romania in 2008

de Morrison

Trooper - cea mai buna trupa de metal din Romania     in 2008
Formatia Trooper ne-a transmis urmatorul comunicat:

Trooper au fost desemnati cea mai buna trupa de metal din Romania in 2008. Trooper au fost alesi de peste 3000 de fani care au accesat site-ul METALHEAD.ro pentru a-i vota pe cei mai buni muzicieni si cele mai bune momente muzicale ale anului 2008.

Concursul Best of 2008 organizat de METALHEAD.ro, cel mai prestigios site de rock din Romania, a fost lansat la finalul anului 2008, vizitatorii avand la dispozitie o luna pentru a-si desemna favoritii.

Trooper au obtinut primul loc si la categoria Cel mai bun album de metal din Romania, pentru noul lor disc, Rock'n'roll pozitiv, lansat la finele lui 2008, la Bucuresti, in Clubul Old School Preoteasa. Grupul s-a clasat pe primul loc si la alte doua categorii: Cel mai bun concert de lansare din Romania, si Cea mai buna aniversare, pentru pentru show-ul sustinut la lansarea Rock'n'roll pozitiv, in prezenta a peste 600 de fani, care a coincis si cu aniversarea a 13 ani de activitate a grupului.

Vizitatorii METALHEAD.ro au votat si cel mai bun show de metal din Romania in 2008, reprezentat de concertul sustinut de Iron Maiden la Bucuresti, pe 4 august, unde Trooper au sustinut recitalul de deschidere.

Anul 2008 a fost un an spectaculos in care s-au intamplat foarte multe pentru Trooper: turneul aniversar "Trooper 12 ani- amintiri", deschiderea concertului Iron Maiden de la Bucuresti, lansarea celui de-al 4-lea album de studio, precum si participarea pentru prima data la un concert de rock international.

Anul 2009 incepe pentru Trooper cu un turneu national de promovare a discului "Rock'n'roll pozitiv", precum si cu deschiderea concertului de la Bucuresti al legendarei trupe Nazareth, care va avea loc pe 26 aprilie 2009 la Arenele Romane.

Trooper va sustine in februarie mai multe concerte la Galati, Pitesti, Alba Iulia, Cluj, Campina, noi locatii urmand sa fie confirmate in curand pe www.trooper.ro.

Trooper este cel mai apreciat grup de hard'n'heavy din Romania. Trooper au cantat de-a lungul carierei lor de 14 ani cu nume mari ale scenei rock mondiale, cum ar fi Iron Maiden, WASP, Blind Guardian, Sepultura, Prodigy, Rasmus, Royal Hunt.




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: